tips för polering granit bänkkanter

Det är viktigt att polera granit bänkkanter för att få avslut som du önskar. Det är dock inte så enkelt som att spraya på en liten polska med en damning trasa som du gör med en yta av trä. När ytan har polerats, måste du stjäla den för att hålla önskad yta söker fräschare längre.

Det rekommenderas att du använder ett sandpapper med räkningen 120 eller 150, och köra det över kanterna för att jämna ner dem. Det är klokt att använda en slipmaskin eller placera ett block av trä inuti sandpapper som att använda händerna kan skapa finger spår i det område du är slipning. Att skapa en jämnare yta på granit bänkskivan kanterna öka sandpapper räknas.

Med användning av en Sander

Det är viktigt att säkerställa att kantning är ren, så att slipprocessen kan göras smidigt. Du kan använda ett milt rengöringsmedel och torka över kant och låt torka ordentligt innan med polerprocessen. Också, mellan varje steg av polering, granit bänkskivan kanter ska tvättas och får torka.

Rengöring och tvättning

Att polera granit, behöver du en polering och granit tätningsmassa. Granit försegling bör endast användas efter polermedel har tvättats och torkat helt. Detta kommer att säkerställa att effekten av polska varar längre.

verktyg