tips för målning skjutfönster korrekt

Det är inte ovanligt för husägare att ta på projekt i deras hem såsom målning skjutfönster. Dessa projekt är vad som kan anses helg projekt och genom att måla dem själv du kommer att spara en hel del pengar på projektet. Detta sagt, när husägare börjar ett projekt som detta kan vara överväldigande att få projektet pågår. Det finns några saker som kan göras för att göra projektet en lite enklare.

Medan husägare kan finna sig frestad att ta några genvägar medan målning fönsterbåge windows, kan de finna att dessa genvägar kan kosta dem. Ett exempel på detta är att ta bort saker som lås på fönster innan målning. Detta kan tyckas ett besvär inte värt att ta itu med, men det är verkligen rätt väg att gå. Genom att lämna låsen på fönstren husägare kommer att ställas inför att behöva rensa bort en stor mängd färg när jobbet är avslutat. Antingen det eller de kommer att ställas inför det tråkiga jobbet att vara försiktig medan målning runt dem. Borttagningen är helt enkelt skruva cirka fyra skruvar och sätta hela fixturen i en plastpåse med fönstret märkt på utsidan av påsen.

Genvägar Inte alltid spara

En av de bästa investeringar en husägare kan göra är målartejp och tidningar. Detta kanske låter som en hel del arbete, men i det långa loppet kommer det att vara värt besväret. Använda målartejp och en nyhet papper försiktigt tejpa längs fönsterkanten täcker glaset. Detta är ett utmärkt sätt för att säkerställa att fönstren förblir fria från överskott av färg. Efter att ha gjort detta husägare kommer att kunna fritt måla skjutfönster.

Blockera bort

Med hjälp av en spackel är ett trevligt alternativ till tejpning av. För personer som målar skjutfönster och har för avsikt att göra projektet gradvis under ett par dagar, kan detta vara det bästa alternativet. Med användning av en spackel, placera kniven mot glaset, upp till kanten av fönsterbågen, och måla bort. Se mycket säker på att penseln som används är bra för kant och inte lägga för mycket färg på den. En liten mängd färg är tillräcklig för fönsterbågen målning och hålla processen gradvis och konsekvent är nyckeln till att göra processen gå smidigt och hålla jobb så rena som möjligt.

Spackel

En av de bästa tips är att ta projektet långsamt och inte försöka stressa genom målning skjutfönster. Försök inte att göra alla fönster på en dag. Dela upp projektet upp under en period av dagar eller veckor. Detta projekt är detaljerade men inte omöjligt, och tillåter gott om tid kommer att försäkra att jobbet är gjort rätt första gången.

Lugnt och försiktigt