tips för installation av granit bänk overlay

Installera en granit bänköverlägg är mycket populär i kök, men det är också mycket dyrt. För att minska kostnaderna, men ändå har den senaste trenden i köket detta är ett bra alternativ. När folk kommer in i köket, kommer de inte vet att du har klippt några hörn och sparade några ören genom att täcka dina gamla bänkskivor med en granit overlay snarare än att ersätta dem med fasta bänkskivor i granit.

Det är viktigt att bära en mask som täcker näsan och munnen samt skyddsglasögon för att täcka dina ögon. Du kanske också vill ha latexhandskar för att lägga till lite skydd för dina händer.

Var försiktig

Se till att området är rent eftersom du inte vill att fånga smuts under den nya överlägg.

Rengör området

Detta kan kräva mer än en gång personer som granit overlay är tung. Du och din hjälpare behöver lyfta din pre-cut granit bänk overlay och skjut den på klisterområdet, placera den tätt intill väggen.

få hjälp

I många fall valet av kant är en eftertanke när du installerar en granit bänk overlay, men det kan vara skillnaden mellan en billig och en dyr finish. Den dyraste finish är rundade kanter och den billigaste utseende är en rak kant.

välja Kant