tips för att bygga svängda konkreta åtgärder

Böjda Konkreta åtgärder kan vara ett estetiskt tilltalande alternativ till vanliga konkreta åtgärder. Bygga böjda steg kan vara lättare än du tror, ​​men det finns några tips som kan göra det ett enkelt projekt. Dessa tips hjälper dig att spara tid och pengar när man bygger böjda steg.

Du måste först besluta om form, placering och skiktning av trappan. När du har gjort detta, använd din spade för att gräva ut ett område för dina steg, hålla med önskad form. Om du skiktning, se till att gräva fram de tre första stegen större så att resten av stegen kommer att passa ordentligt.

Tips 1 – Beslut och förbereda

Mät och kapa dina formulär till lämplig höjd för stegen. Om du väljer att göra dina steg åtta inches hög, då formen kommer att minska i enlighet därmed. Använd 8-tums betongblock för att hålla alla dina former på plats.

Tips 2 – Glöm inte att mäta

Snabbtorkande cement är viktigt för att bygga dina trappor. Eftersom cementen torkar snabbt, se till att du har det planat i dina former.

Tips 3 – Använd snabbtorkande cement

Se till att lägga till ditt vatten till varje enskild betongskikt. Detta kommer att hjälpa till att hålla cementen spricker och går sönder. Det är viktigt att bygga varje form som tidigare formen förblir konsekvent. Se till att låta stegen sitta rätt torktid.

Tips 4 – Glöm inte vatten

Klipp dina översta ark eller bildar en ½-tums större för att kompensera för att vara lägre. För att göra former större än åtta fot, du kan gå två större bitar tillsammans genom att borra och bultning dem på plats. Se till att platta skruvhuvudet är på insidan av formen när du gör detta.

Tips 5 – pussla ihop dina formulär

Du kan börja med att göra detta steg på samma sätt som du gjorde dina tidigare steg. Glöm inte att kompensera för att det är en ½-tums kortare genom att lägga till en ½-tum i höjd. Du kan avsluta din översta steget med ett förkläde, så att det kan sträcka sig till en uteplats lätt.

Tips 6 – Göra det översta steget

Tips 7 – med sand Mix

Fyll en 5 liters hink en tredjedel av vägen full av vatten. Lägg din sand blandningen i vatten och använd en borr mixer för att blanda ihop. bör hälldes blandningen i det övre arkform, till dess att formen är helt full.

Dessutom Ge dina steg en kant med hjälp av steg. Använd sedan en murslev för att jämna steg.

Så att betongen inte blir hala, kan du konsistens betong med en kvast, genom att penseldrag i cementen. Detta är ett mycket viktigt tips att komma ihåg. När du har din steg ser det sätt du vill ha det, låt det sitta i ca 14 timmar. Efter det kan du ta bort formen och starta processen igen för att avsluta dina andra steg.

Det kan finnas vissa linjer som visar var bladen en gång placerad. Du kan röra upp dessa områden genom att använda hydrauliska cement och borsta den på brister med en pensel.

Om du använder fiberboard snarare än folie, tänk på att styrelsen kan expandera och orsaka utbuktning.

Tips 8 – Struktur

Tips 9 – Touch Ups

Tips 10 – Din Material