muttrar och bultar: 23 juli 2013

Lite DIY, FYI …

DIY Network förbereder för sjunde säsongen premiären av “Blogg Cabin”

DIY Network gör sig redo för sin sjunde säsong premiären av “Blog Cabin”, den första interaktiva hem förbättring serien. Hosted by Chris Grundy, “Blog Cabin” innefattar sina tittare på designprocessen med incitament att vinna den färdiga produkten – ett fritidshus ligger på Crystal kust North Carolina.

Säsongens hem är unik på grund av dess ursprungliga konstruktionen går tillbaka till mitten av 1800-talet. Showen kommer att dokumentera Chris Grundy tillsammans med ett team av förnyelse experter – Matt Blashaw av Yard Crashers, Jason Cameron av Desperate landskap, Anitra Mecadon av Mega Dens, Matt Münster Bath Crashers, Josh Temple of House Crashers och Alison Victoria Kitchen Crashers – eftersom de omvandla den ursprungliga 1600 kvm hem till en drömsemester reträtt på nästan 2000 kvm.

Vi ser fram emot att checka ut den nya säsongen och ge vår design ingång! Att vinna ett fritidshus skulle inte vara så illa heller.

Kolla in mer information om utställningen här!

J.D. Ström rapport visar kundengagemang i elbolag Offer Ökar övergripande tillfredsställelse

J.D. Ström släppte nyligen en studie för att mäta graden av kundens engagemang med sin elektriska nytto program och tjänster i hela USA och Kanada. Studien ger elbolag med insikter om kundernas medvetenhet, deltagande, enkel registrering och den inverkan de har på den totala kundupplevelsen.

Studien visar att den totala tillfredsställelse är störst bland kunder som deltar i en eller flera av sina elbolag erbjudande på 679 av 1000. Men avböjer kundnöjdhet till 642 för de som väljer att inte delta i dessa program, oavsett vara medveten. Slutligen, bottnar poängen ut till 582 för dem som är omedvetna om eventuella erbjudanden från deras användbarhet.

Skapa medvetenhet och motivera kunder att engagera sig med nya energiprogram, produkter och tjänster är en enorm möjlighet för verktyg för att förbättra kundtillfredsställelse, “säger Jeff Conklin, senior chef för energibolaget praxis på JD Power.” Nöjda kunder är högre när konsumenterna bara medveten om program och tillfredsställelse ökar väsentligt med varje ytterligare program ett konsument går.

Baserat på J.D. Powers studie kunderna engagera vanligast i följande program / funktioner

Studien baserades på 27.000 svar från privatkunder av 131 elbolag.

Napa Valley Odette Estate Winery blir grönt

Odette Estate, en vingård som ligger i Napa Valley, Kalifornien, avslöjar sina planer på att bygga en levande tak på deras vinprovning plats. Utrustad med inhemska växter, är målet för taket för att attrahera vingård vänlig bugg och avvärja de inte så vänliga typer, vilket skapar en miljö som främjar en sund organisk vingård. Förutom den levande tak, är Odette Estate bygga solpaneler, ett elektriskt fordon laddstationen, och kontor som skapats av återvunna transportbehållare. Utformningen och renoveringar genomförs av den välkände arkitekten Juan Carlos Fernandez.

De Odette Estate vingårdar har konverterats till 100 procent ekologiskt jordbruk under de senaste åren. Projektet beräknas vara klart i mitten av 2014.