med hjälp av tegel faner: spis refacing på ett enkelt sätt

En tegelsten faner spis ger dig utseendet på naturliga tegel men kommer att ta betydligt mindre tid och ansträngning för att installera i ditt hem.

med hjälp av murbruk

Du hittar färger och stilar av tegel faner spis är mycket lika de färger och stilar som full storlek tegel eldstäder. Dock är tegel faner installeras på ett mycket annorlunda sätt än full storlek tegel. Eftersom de flesta tegel faner handlar om en ½ “tjock de kan ställas in i en THINSet mortel, liknande väggkakel i badrum. Även om detta system är enklare att installera än vanlig tegelsten, är det fortfarande lika rörigt. Du behöver en våt såg och en murare murslev att installera faner samt några tidigare erfarenhet av att arbeta med murverk eller kakel.

Av metall Spår

Ett annat alternativ för att installera tegel faner som är lika enkelt men inte riktigt lika rörigt innebär att man använder metallspår. Dessa metallspår monteras horisontellt på väggen och de enskilda tegel faner bitar snäpper spåret. Denna metod är både enkel och mycket ren eftersom ingen murbruk krävs för att hålla fasaden på plats. Det kräver också mindre verktyg och erfarenhet eftersom det inte finns någon murbruk som krävs för att hålla fasaden på plats.

Oavsett vilken metod du väljer, kommer du att kunna reface och omforma din eldstad snabbt och utan att bryta din budget.