material och plattor förklarade

Golvplattor lägga till en känsla av stil och slutade skönhet till golv, både inne och ute. Följande artikel kommer att förklara olika plattor som du kan använda på golv. Det kommer att hjälpa dig att förstå sina fördelar, nackdelar, och bästa användningsområden.

Glaserade keramiska plattor är vanligtvis gjord av en maskin, sedan pressas, färgade, och brändes i en ugn. Denna process ger kakel dess härdade yta och färg. Dessa plattor är bra för väggar och räknare. De är också bra för invändiga och utvändiga golv. De bör användas i områden med lätt trafik. De är inte vattentät.

glaserade keramiska

Den naturliga färgen på stenen bevaras genom hela processen. Stenbrott golvplattor är ett utmärkt val, både inomhus och utomhus, eftersom det är naturligt glida, vatten och smutsavstötande. Du kan köpa stenbrott kakel med en slipkorn, som ger dragkraft.

Quarry Tile

Porslin plattor används vanligtvis för kök och badrum väggar. Porslin sker vid mycket höga temperaturer, vilket gör dem täta och hållbara. Du kan använda porslin kakel i alla rum. Porslinsplattor länge, även under tung gångtrafik. De är bland de mest vattenresistenta plattor på marknaden.

Porslin

Du kommer vanligtvis ser denna typ av kakel i Mexiko och delar av Europa. De är gjorda för hand, samt maskiner, en sann terrakotta kakel har mycket karaktär. De är också mycket porös, så att de kräver mer underhåll, vilket inkluderar årliga återförslutning. De kan användas utomhus, men under lätt trafik och bara i varma, torra klimat.

terra Cotta

Marmor är en vacker och dyr sten. Du kan ha marmor poleras eller slipas för att skapa den önskade effekten. Marmor är vanligast på innerväggar, men de också göra effektiva golv. De kan användas utanför, men bara i varma, torra klimat.

Marmor

Granit kommer från vulkanisk aktivitet. Den speciella utseendet på granit är skapad av kvarts, glimmer, och spår av fältspat. Oavsett om du polera eller slipa granit, kommer det alltid att stå ut. Granit kan användas för att täcka väggar och golv som har tung trafik. Polerad granit rekommenderas inte för våta områden eller områden som samlar fett.

Granit

Skiffer

Skiffer är bland de mest motståndskraftiga plattorna. Det är resistent mot kemikalier, blekning och sträng kyla. Skiffer är perfekt för användning utomhus i måttligt reste områden.