förvandla din balkong i en Medelhavsområdet paradis när dekorera med terrakotta kakel

Terrakotta plattor mer och mer används av designers både för inomhus och utomhus, eftersom dessa ger en känsla av värme. Om du funderar på att dekorera din balkong, kan du använda terrakotta brickor för att förvandla utrymmet till ett paradis Medelhavet. Plattorna kan placeras på golvet eller på väggarna i balkongen eller på båda områdena.

Upprätta en utgångspunkt för att placera kakel, helst i ett av hörnen på balkongen. Få limmet och tillämpa detta på baksidan av första plattan och tryck mot väggen. Gör samma sak med den andra sida vid sida, placera den bredvid den första plattan, gör din väg i den riktning du har skapat. Få kakel distanser och placera dem mellan plattorna, för att se till att det är ett jämnt utrymme mellan dessa. Periodvis nivå plattorna med hjälp av en snickare nivå.

Steg 1 – Placera Tiles

För de områden där en bricka inte passar, skär en bricka i bitar med hjälp av en sten kapskiva. Glöm inte att skydda dina ögon när du använder skärhjulet. Använd måttband för att få mätnings rätt.

Steg 2 – passbit Pieces

Den presealer kan tillsättas när limmet har torkat. Applicera fogmassa i ledningarna mellan plattorna. Tryck på ett metallrör i fogarna, så dessa kommer vara böjda i. Några kommer att föredra att tillämpa en sealer också, vilket kommer att göra plattor mer motståndskraftiga och förhindra uppkomsten av fläckar.

Steg 3 – Tillsätt Presealer och Grout

Vid val av bord och stolar för din balkong, tänka på terrakotta färgsättning. Få några kuddar i matchande färger.

Steg 4 – Placera bord och stolar

Om du vill lägga till några växter på balkongen, måste du välja den plats där dessa anläggningar ska gå. Se till att växterna får mängden ljus som de behöver och få plantageägare som passar in i medelhavsstil.

Steg 5 – Välj en plats för växter

Sist men inte minst, måste du lägga till några sista handen med hjälp av några dekorationer. Du kan använda vissa glaserad keramik, och se till att färgerna matchar paletten på balkongen. Alternativt kan du få några ljus, dekorativa stenar eller textil ornament, som kan hängas på väggarna i balkongen.

Steg 6 – Lägg de andra dekorationer

Håll utformningen av balkongen enkel, så att det inte kommer att se överfulla. Satsa på högst tre färger, så att balkongen kommer att bli en sann Medelhavet paradis där du kommer att kunna slappna av.