de senaste trenderna inom kök remodeling

Alden Smith är en prisbelönt författare och regelbunden medarbetare till den här webbplatsen. Med en mängd kunskap att dela från sitt författarskap 50 år långa karriär, arbetar han på olika frågor, såsom hem reparation, sund livsstil, bilar, privatekonomi, och matlagning.

Köket är inte längre en samlingsplats som det var på 50-talet och 60-talet, då stora land kök var i fokus för familjen. Nu är de utformade för att vara effektiv och tidsbesparande. Mycket få familjer äter i köket längre. De som kommer att göra klokt valde rätt ombyggnad systemet när de gör om köket. Ofta behöver man inte tänka på framtida husägaren när de utformar sina kök, men i stället utforma att uppfylla sina egna preferenser. Det är okej, så länge ägarna planerar att vistas i sitt hem för evigt. Men om du vill planera för ett framtida hem försäljning, måste du ta några saker i beaktande när omkonstruktion ditt kök. Här kommer vi att diskutera aktuella trender och vad man ska leta efter i en ny köksdesign.

Vad leder i trender?

Om du vill veta vad som leder marknaden i ombyggnad, ser längre än nuvarande high end hem. Dessa dyra bostäder bana väg i utvecklingen, och att uppmärksamma vad som görs är avgörande om planerar att sälja vid en senare tidpunkt. Enligt en Harvard University studie, är ca 90% av de remodeling idéer som drivs av bostäder som kostar i närheten av $ 400,000.00. Dessa idéer sipprar ner till mitten marknaden, och sedan införlivas genom många hem byggare.

Vem köper?

Baby boomers växer äldre, med den första pension 2007. De är i allmänhet in i sina hem eller planera för en pension inställning. Nu, Gen X’ers ​​kommer upp och titta på saker mer annorlunda än Boomers. De Boomers funderar på att trappa ner, och Gen X’ers ​​är snabbt kommer in i ålder där deras familjer växer, de är rikare, och önskar mer utrymme. När remodeling, hålla denna generation i åtanke.

Vad är inne, vad är inte

Det som fungerar i går kommer inte att fungera i dag. Ett kök är daterad den minut bygget är klart. Att bygga en klassisk och effektiv kök tar mycket läxor. Låt oss titta på några av de hetaste trenderna i köket ombyggnader

Att hålla jämna steg med de senaste trenderna inom kök kan vara en tidskrävande och dyrt arbete. Vissa människor kan känna att göra dyra uppgraderingar kök ökar andrahandsvärde. Även om detta kan vara sant, det finns en punkt där spendera pengar på ombyggnad är inte till din fördel. Remodeling Magazine årliga kostnad vs Value undersökning påpekar att uppgradera ett kök kan öka värdet. Andra källor säger att göra sådana saker som ytrenovering köksskåp, ersätter bänkskivor och ersätta föråldrade apparater ger dig en möjlighet att göra bättre på försäljning än ett fullt modernt uppgradering. Oavsett ditt val, läsa på kök och ombyggnad, och göra ditt kök i fokus för ditt hem.